Marketing

Cégünk az internetes marketing teljes palettájával áll Ön és cége rendelkezésére. Legyen akár szó PPC kampányokról, facebook vagy twitter oldalról. Amennyiben nem teljesen biztos abban, hogy jelenlegi online marketingje megfelelő, szívesen adunk tanácsokat, elemezzük megjelenéseit, weboldalát, webshopját.
 

PPC - AdWords

A PPC kampány éppen abban az ideális pillanatban éri el potenciális vevőit, amikor ők az Ön termékét vagy szolgáltatását keresik az interneten. Ha a vásárlók keresnek valamit a Google hálózatán, ezzel pont azt mutatják meg Önnek, hogy mi az, ami érdekli őket.

A Google hálózatát az internetezők 80 százaléka használja arra, hogy vásároljon vagy információt szerezzen.

A Google Adwords hirdetés révén pedig a felhasználók közvetlenül az általuk kért keresési eredmények mellett vagy a fölött fogják látni az Ön hirdetését, mellyel a Google teljes hálózatán, a keresési- és a tartalmi hálózaton is megjelenhet.

Cégünk Google az Ügynökségekért Program tag. Olyan Ügynökségi Partner, aki tagja a Google az Ügynökségekért Programnak és ismeri, használja az AdWords szolgáltatást. Ezáltal a hirdetők segítségére lehetnek az AdWords kampányokkal kapcsolatos kérdések megválaszolásában.
 

Social média

A Facebook-on és a twitteren való aktív jelenlét olyan alternatív kommunikációs lehetőséget rejt Ön és cége számára, amely átgondolt stratégiát követve az online megjelenések mérföldkövét képezheti.

Megrendelőink számára a Facebook-on és egyéb szociális hálózatokon használható kommunikációs eszközök teljes skáláját kínáljuk, a rajongói oldal létrehozásától a komplett hirdetési kampány menedzseléséig:

  • Facebook / twitter / linkedIn / rajongói oldal
  • Youtube csatorna
  • Facebook / twitter közösség építés
  • Facebook / twitter kommunikáció
  • Facebook alkalmazás fejlesztés
  • Facebook hirdetési kampány

 

 

adwordsacunetix
engagedell
windowsservermspartner