SEO analízis

A SEO manapság már megkerülhetetlen fogalom a sikeres weboldak készítése során. Mégis, rengeteg olyan cég van, akiknek a weboldala úgy készül el, hogy a fejlesztés során nem fordítottak elég figyelmet a SEO-nak. Természetesen nem kell a teljes weboldalt elkészítetni újra a rossz SEO megvalósítás miatt. Megfelelő felméréssel, és fejlesztői erőforrással a hibák kijavíthatóak, és rövid időn belül érzékelhetőek lesznek a változások.

Egy komplex SEO elemzés lépései a következőek:

Kapcsolatfelvétel, megállapodás

Önök felveszik velünk a kapcsolatot, elmondják, hogy milyen weboldalaik vannak, és mik a célok. Tisztázzuk, hogy mit szeretnének elérni a SEO javítások során. Ha nincsenek konkrét célok, cégünk akkor is tud segíteni.

Elemzés

Cégünk elvégzi a weboldal mindenre kiterjedő analizálását. Megvizsgáljuk, és dokumentáljuk a jelenlegi weboldal mutatóit, eredményeit a keresőkben, és összehasonlítjuk a konkurens oldalakkal. A technológiai elemzés során a weboldalát az ország több részéről, több eszközön keresztül teszteljük kézzel, és kifejezetten erre kifejlesztett szoftverekkel. Az elemzés során gyűjtött adatokat és javaslatokat részletesen dokumentáljuk, és elektronikus formában átadjuk az Önök részére.

Az elemzés során tehát megvizsgáljuk részletesen:

  • a weboldal sebességét több eszközön
  • az oldal forráskódját
  • a szerver válaszidejét
  • design / UX problémákat

Javítás

Gyakori hiba a SEO elemzés során, hogy az auditot végző céget kihagyják a javítási folyamatból. Bár a dokumentáció tartalmazza a fejlesztéshez szükséges pontos utasításokat, javaslatokat, előfordulhat, hogy a megvalósítás ismét nem sikerült, vagy fontos pontokat hagynak esetleg ki belőle. Cégünk több népszerű CMS használatában szerzett már tapasztalatokat, és az egyéni webes frameworkok javításában, bővítésében is nagy tapasztalattal rendelkezik. Mi javasoljuk, hogy a megvalósításban, de legalább annak lekövetésében cégünk is részt vegyen, így biztosítva azt, hogy a végeredmény megfelelő minőségű legyen. Így esetleg a megvalósítás során felbukkanó hibákat közösen tudjuk orvosolni, esetleg alternatív megoldásokat dolgozunk ki.

Ha Ön is szeretné, hogy weboldala jól teljesítsen a keresőkben, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma.

 

adwordsacunetix
engagedell
windowsservermspartner