Weboldal készítés

Az elmúlt években számos weboldalt készítettünk el ügyfeleink megelégedésére. Az oldalak túlnyomórészt egyedi fejlesztések, saját tartalomkezelő rendszerre építve és sok esetben a grafika a design is házon belül az ügyféllel közös produkcióban készült. Mivel nemcsak weboldalakat építünk, hanem weboldalakat üzemeltetünk is, így az üzemeltető fejével is gondolkozunk: adminisztrációs felületeink felhasználóbarátak, egyszerűek és hatékonyak. Kérjük tallózzon referenciáink között!

A minőségi tartalom mellett a web design és a logo a legfontosabb elemei egy weboldalnak. A jól megtervezett, ergonómiailag megfelelően kialakított, egyedileg készült web grafika célja, hogy a weboldalunkon tartsa a látogatókat.

A webdesign segítségével érzéseket közvetíthetünk, és pozitív képet alakíthatunk ki magunkról, cégünkről. Fő profilunk ugyan az üzemeltetés azonban a weboldalak tervezése és kivitelezése sem rettent meg bennünket.
 

A weboldalkészítése menete

A végleges specifikáció után, grafikusunk elkészíti a weboldal tervét (bizonyos esetekben először wireframet), melynek elfogadása után kezdődik a grafika szétvágása és a weboldal programozása. A végső fázis a tartalmak feltöltése és az oldal élesítése. Erről részletesebben olvashat az alábbi oldalon: Weboldal készítés, kérdések és válaszok, Webshop kérdések és válaszok

Webgrafika, logó tervezés és sitebuild

 

adwordsacunetix
engagedell
windowsservermspartner